Отзиви

К. Д.
К. Д.
Read More
"Благодарна съм на Дамяна за подкрепата, която ми даде в особено труден за мен момент. Свързах се с нея по повод депресия и тревожност, предизвикани от събития в живота ми, които не мога да променя или контролирам. Мъчеше ме безсъние, тревожни мисли, чувство за безнадеждност. Не можех да споделя за проблемите си с близък и това още повече дълбаеше чувството за самота и липса на подкрепа. Дамяна е добър активен слушател, паснах си с нея още на първата сесия. Усетих я като топъл и разбиращ човек, който съпреживява, без да съди. Единици хора могат да ми създадат такова емоционално удобство, за да се отпусна и разплача пред тях, но за Дамяна не представлява трудност. И въпреки, че все още не съм разрешила проблема си, отношението ми към него е различно, което значително подобри качеството ми на живот, преминавайки през тази трудност в живота ми."
К. Д.
К. Д.
Read More
"Въпреки че консултациите се провеждат онлайн, Дамяна успя да скъси професионално дистанцията между нас и да ме предразположи да говоря за лични неща. Тя показва, че разбира за какво говоря и бързо стигаме заедно до ядрото на проблема. Чудесна е по темите за човешките взаимоотношения! Консултациите при нея ми помагат да разпознавам взаимовръзките и възможностите в трудни ситуации, да се чувствам по- уверена в решенията, които взимам. Разговорите с нея са освобождаващи и дори забавни!"
К. В.
К. В.
Read More
"Попаднах случайно на канала на Дамяна в Youtube, като се лутах в лабиринт от неразбиране на собствените емоции и емоциите на човека, когото обичах и действията, които бяха породили те. Изгледах цялото съдържание на един дъх, което за първи път за разлика от всичко прочетено и видяно до този момент, беше поднесено синтезирано и обяснено по прекрасен и достъпен начин без излишен пълнеж и с много ясни примери. Отговорите, които получих за себе си ми помогнаха да разбера случващото се и да се почувствам напълно пробуден и разбиращ, като процесът беше силно болезнен, но два пъти по-удовлетворяващ. Имах няколко лични сесии с Дамяна, която е най-добрият слушател на света. Тя е изключителен емпат и никога не ми даде готови отговори, а ми помогна сам да стигна да най-добрите решения за себе си и да бъда напълно уверен и убеден в тях. До голяма степен й дължа свободата си и надеждата за по-добри дни. Благодарение на нея разбирам много по-добре света около себе си и най-вече себе си, което е най-определящото по пътя към щастието.  Дамяна е изключително ерудиран професионалист, с когото нямам притеснения да споделя абсолютно всичко, като през цялото време, в което съм общувал с нея, съм се чувствал спокоен и защитен. Искрено се надявам да успее да помогне на още много хора, така, както на мен."
А. Ц.
А. Ц.
Read More
"Дамяна е отличен психолог и слушател. Тя умее да обобщи най-важното, да зададе точните въпроси и да даде практически напътствия. Създава приятелска и творческа атмосфера, която прави съвместната работа благодатна. Щастлива съм, че мога да работя с нея."
С. К.
С. К.
Read More
"Попаднах съвсем случайно на YouTube канала на Дамяна преди няколко месеца в един доста труден за мен момент. След като изгледах голяма част от видеата и успях да си обясня донякъде какво се случва с мен, реших да се свържа с нея с молба за консултация. Разговорите ни са изключително приятни и с Дамяна мога спокойно да споделя много лични неща. Помогна ми да променя гледната си точка, да насоча мислите и енергията си в друга посока, да изплувам от отчаянието и черните мисли и да възвърна силите си. Тя е изключителен професионалист и разговорите с нея са леки и предразполагащи."
А. Г.
А. Г.
Read More
"Изключително професионален и добър човек. Помогна ми много, като чрез разговорите ни разбрах много за себе си. Изградих здрава представа за себе си и позитивно и здравословно разбиране за ситуацията си и как да се справя с нея. Открих Дамяна напълно случайно в интернет, но аз обичам да мисля , че не е случайност, а че тя е била моя учител за когото бях готов. Винаги ще съм ѝ благодарен!❤️"
П.К.
П.К.
Read More
"Консултациите с Дамяна ми помогнаха изключително много да разбера източниците на стрес в живота си, да си задавам повече въпроси и да намеря начин да се справям с тях. Чувтвам се много по-добре, откакто ги започнах, и намирам повече обяснения за начина, по който се чувствам и мисля, дори се опитвам да си съчувствам вече, което за мен преди не беше вариант. От Дамяна получих много разбиране, много добро изслушване и нов начин да гледам на мислите си и случващото се. Изключително съм благодарна за цялото разбиране и насоки, които получавам, и въпреки че се съмнявах преди дали ще има някаква полза и подобрение за мен, съм убедена сега, че това е едно от най-добрите решения, които съм взимала за себе си. Вече приемам за нормално това да потърсиш някого, с когото да споделиш това, което ти тежи, измъчва и ти причинява болка. Най- важното, на което се научих чрез срещите с Дамяна е да се доверявам на преценката си, да се грижа за себе си и да приемам това, което не мога да променя."
Б. М.
Б. М.
Read More
"Това, което искам да споделя тук е  нещо, което не мога да нарека с нито една дума , защото би било недостатъчно да бъде описано! Работата с Дамяна мога да кажа, че беше за мен една среща със светлината, която не успявах да видя до преди това! Подхода, професионализма и  лекотата, с която тя работи са изключителни! Дамяна притежава едно изключително качество, което според мен я отличава от останалите! Тя оставя сърцето си във всеки един твой проблем, успява да вникне във всяко едно твое усещане и проблем по такъв дълбок начин, така както ти самия понякога не можеш! Начина, по който те предразполага те кара да се чувстваш спокоен , дори и в некомфортно за теб емоционално състояние! Благодарен съм от сърце на Дамяна за тази част от нея , която тя ми подари, защото тя оставяше част от себе си при всички наши срещи!"
А. М.
А. М.
Read More
"Разговорите с Дамяна протичат леко, приятно и освобождаващо, и са ту като разговор със стар приятел, ту като с вътрешното ти Аз."
А. С.
А. С.
Read More
"Изключително доволна съм от срещите ни с Дамяна. За мен тя е изключителен, земен професионалист, за който е изключително важно да помага на другите и се справя успешно . За кратко време успяхме да открием проблем, който дори не знаех, че имам. Препоръчвам я с две ръце! Страхотна жена с изключително излъчване и разбиране. "
error: